Årsberetning 2015 - karate

tirsdag. 08. marts 2016

Karateafdelingen har haft et fint år. Vi har desværre måttet sige farvel til nogle af juniorerne, da de skulle videre i deres uddannelse, men til gengæld har vi så fået flere børn ind, og også et par ekstra forældre. Så alt i alt ramte vi 50 medlemmer ved årsskiftet.

Vi var heldige igen sidste år at få penge fra Kvickly-fonden til at købe veste og handsker for. Desuden har vi også købt faldmåtter med tilskud fra kommunens puljer.

Der har også være nogle store begivenheder i løbet af året. For selvom vi blev nødt til at træne udendørs en god del af forsommeren, hvor halgulvet skulle lægges om, havde vi alligevel en stor graduering. Til denne graduering fik klubben blandt andet sine første fire brunbælter, hvilket vil sige at de er ved at blive rigtig dygtige - også som instruktører.

I september afholdt vi traditionen tro en lejer og et trænerseminar i Kræshuset, hvor vi fik besøg fra klubberne i Viby og Risskov.

I oktober var Preben med en flok fra klubben i Viby, til IMAF’s (International Martial Arts Federation) europaseminar, som blev afholdt i København. IMAF er et af verdens største kampkunstforbund og der var deltagere fra hele Europa, samt de bedste trænere fra Japan. En stor oplevelse og meget lærerigt.

Det seneste tiltag i klubben er at vi fra uge 7 til uge 14 har fået praktikanter på holdet. Praktikanterne studerer til dagligt på psykomotorikuddannelsen i Randers og vi har lavet en aftale med dem om at de laver et praktikforløb omkring træning af smidighed, balance, styrke og afspænding samt meget mere.

Alt i alt et godt år og økonomien hænger sammen.

Preben Frost, 
Formand for karateafdelingen